Hobro IK

Minor: Det starter med, at alle hiver fat i deres nosser

Det kræver benhårdt arbejde mod FC Nordsjælland, hvis Hobro skal sætte en prop i den ustabile defensiv

- Der er ikke gravkammerstemning. Folk arbejder benhårdt for at få det vendt, siger Hobros Rasmus Minor før kampen mod FC Nordsjælland. Arkivfoto: Lars Pauli

- Der er ikke gravkammerstemning. Folk arbejder benhårdt for at få det vendt, siger Hobros Rasmus Minor før kampen mod FC Nordsjælland. Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:Der skal hankes op og kigges indad til søndagens superligakamp mod FC Nordsjælland, fortæller Hobros Rasmus Minor. Defensiven har set for ustabil ud.

- Det går ikke, at vi skal kræve, at vores angribere scorer fire mål hver kamp. Det kan vi ikke være bekendt. Det starter med, at alle hiver fat i deres nosser, tager fat og arbejder knaldhårdt. Det er en af dyderne i klubben, så det ligger ikke så fjernt, fortæller Hobro-spilleren og undskylder det meget direkte sprogbrug.

Engang i mellem er man nødt til at tale i de vendinger, når virkelighedsbillet er, som det er - en sidsteplads i Superligaen.

Netop defensiven kommer på hårdt arbejde mod FC Nordsjællands hurtighed, forudser Hobro-spilleren.

- De er skarpe på deres omstillinger, og så ved vi, at de er et godt teknisk spillende hold. Så vi skal passe på, at vi ikke står for højt eller for lavt, så de kan få gang i det eller deres pasningsspil, siger Minor.

Til søndagens kamp er Jonas Brix-Damborg og Martin Mikkelsen tilbage i truppen, mens skadeslisten tæller Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan, Emmanuel Sabbi, Yaw Amankwah og Jacob Tjørnelund.

Der er kampstart klokken 12.00 søndag på DS Arena.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.