Hobro IK

Mistrati: Top-6 har aldrig været et tema

Hobros midtbaneprofil lader sig ikke gå på af de manglende sejre

Foto: Lars Pauli

Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Hobro IK’s superligahold tørster efter en sejr, når det onsdag aften gælder hjemmekampen mod de forsvarende mestre fra FC København.

Søndagens 1-2-nederlag mod FC Midtjylland betød, at stimen af superligakampe uden sejre til Hobro blev udvidet til seks, og dermed er oprykkernes kandidatur til den top-6, der får adgang til Alka Superligaens medaljeslutspil, kølnet betragteligt.

- Men stemningen er nu fin nok. Det er medier og folk udefra, der har talt os ind i top-6. Det har aldrig været noget tema for os selv, og det er det stadig ikke, lyder det fra midtbanespilleren Vito Hammershøy-Mistrati.

Og selv om Hobro med 28 point har ligeså mange point som OB, der i øjeblikket indtager sjettepladsen, indstiller himmerlændingene sig på, at man efter 26 kampe skal ud i et nedrykningsspil.

- Hvis vi går og snakker om top-6, og det så kikser i sidste spillerunde, så kan det nedrykningsspil blive en grim oplevelse for os. Så er det bedre, at vi er indstillet på det, for så bliver det en nemmere overgang, mener Vito Hammershøy-Mistrati.

Opgøret mod FC København vil i øvrigt blive spillet under vanskelige forhold. I forvejen var græstæppet på DS Arena hårdt medtaget, og det blev ikke bedre efter tirsdagens snevejr.

- Men måske er det en fordel for os. For en uge siden spillede FCK i Madrid (I Europa League mod Atletico Madrid, red.) på en god bane i gode temperaturer, og nu skal de så ud og spille i skoven en onsdag aften i minusgrader. Vi er klar til at give den en skalle, og vi tror helt sikkert på, at vi kan udfordre dem, siger Vito Hammershøy-Mistrati.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst