Mistrati: Uafgjort er ikke nok

Hobro jagter forårets første sejr i Lyngby

Vito Hammershøy-Mistrati og Hobro håber på mål i Lyngby. Foto: Bent Bach

Vito Hammershøy-Mistrati og Hobro håber på mål i Lyngby. Foto: Bent Bach

FODBOLD:Blot et mål er det blevet til for Hobro i fire kampe i foråret - det blev sat ind på direkte frispark af Frans Dhia-Putros i nederlaget til FC Midtjylland, og så er det svært at hente alt for mange point.

Chancerne i det åbne spil er udeblevet i flere af forårets kampe, og derfor er det Hobro-mandskab, der i den grad har brug for en succesoplevelse, der i dag gæster Lyngby, der med blot to point heller ikke har fået den bedste forårsstart.

- Det er et virkeligt vigtigt opgør for begge klubber. Vi skal stadig håbe på en plads i topseks, så længe der er en mulighed, men lige nu er det ikke det, vi tænker på. Vi tænker på, at vi skal have forårets første sejr, siger midtbanespilleren Vito Hammershøy-Mistrati.

- Nej, umiddelbart må vi tro på, at chancen for topseks er kørt, fordi vi har fået så dårlig en start. Men kampen vil på mange måder definere, hvad det bliver for os resten af sæsonen. Om vi kan holde os til en placering i midten, eller om vi skal helt ned og rode i den tunge ende. Det er lige før, at jeg vil sige, at jeg ikke er tilfreds med uafgjort, der skal tre point til, siger han.

Hobro skal under alle omstændigheder samle point sammen, for ethvert point, der kommer på kontoen nu, kan også tages med over i et eventuelt gruppespil, hvor pladserne til nedrykningskampene skal fordeles.

- Jeg synes jo, at vi gør mange ting rigtigt spillemæssigt. Mod FC København startede vi godt og var i stand til at skabe chancer. Og jeg føler lidt, at marginalerne er imod os. I efteråret var det nærmest alt, der gik ind i målet, og lige nu er det så ingenting, og der skal vi gerne finde en eller anden mellemvej. Vi er jo ikke blevet et dårligere hold, vi har ikke mistet spillere, så så længe vi fortsætter med at arbejde, som vi skal, så tror jeg på, at målene og sejrene er på vej, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
15-årig dreng fundet død på boldbaner: 32-årig mand anholdt
Luk