Mix-it i ny, stor forretning

På tirsdag 17. åbner ”Mix-it” i nye lokaler med masser af smart tøj til alle

Gitte Schiøtt Olsson Glinvad - kan fra tirsdag den 16. byde kunderne indenfor i sin ny, store butik i Grønnegade.

Gitte Schiøtt Olsson Glinvad - kan fra tirsdag den 16. byde kunderne indenfor i sin ny, store butik i Grønnegade.

SÆBY:I et stykke tid har Gitte Schiøtt Olsson Glinvad haft fuld gang i ombygningen af det, der på tirsdag bliver indviet som ”Mix-it”s store, nye butik i Grønnegade.

Der er blevet lagt nye gulve, væggen mellem det tidligere ”Berg Hairstyler” og ”Unik” er revet ned, og de to lokaler er lagt sammen til ét stort. Samtidig er facaden blevet malet.

På fredag den 13. er det sidste åbningsdag i den gamle butik, og i den kommende weekend får ”Mix-it” lynende flyttetravlt. Da skal forretningen gøres klar i de nye lokaler. Og allerede tirsdag den 17. november kl. 13 åbner Gitte Schiøtt Olsson Glinvad den ny forretning med et kæmpe brag - med gode masser af gode tilbud - og på denne ene, særlige dag giver hun kunderne 25 pct. rabat. Til gengæld holder Gitte åbent helt til kl. 20 - så alle kan nå at gøre god handel.

Den ny butik er ret stor - ja, der bliver faktisk dobbelt så mange kvadratmeter at byde publikum velkommen på. Og det bliver forrygende flot.

- Jeg glæder mig rigtig meget - bl.a. til den gode plads. Det betyder, at jeg kan præsentere varerne meget bedre og mere hensigtsmæssigt, så publikum kan få et bedre indtryk af, hvad forretningen formår. Vi er stolte af, at vi har så varieret et sortiment, at vi klæder både mor, mormor og døtre på, fortæller Gitte.

Der er gået meget arbejde forud for lanceringen af den ny forretning - om få dage er den her.

- Lige nu har jeg sommerfugle i maven, men det er et godt tegn. Jeg glæder mig meget til at byde alle kunderne indenfor. Det bliver bare helt fantastisk, fortæller en glad Schiøtt Olsson Glinvad.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.