Mobil i brystlomme reddede mand

I forbindelse med et drikkelag blev to mænd fra Korsør lørdag eftermiddag forsøgt dræbt, oplyser politiet.

Retten i Næstved. Foto: Free/Kit Lindhardt, Ritzau

Retten i Næstved. Foto: Free/Kit Lindhardt, Ritzau

KORSØR:Bevæbnet med en køkkenkniv gik en 49-årig mand lørdag eftermiddag til angreb på to bekendte i Korsør.

Et af ofrene blev ramt i brystet, men på mirakuløs vis slap han uskadt fra episoden.

- Stikket bliver afværget af, at han har en mobiltelefon i brystlommen. Der er et mærke i telefonens etui fra kniven, siger vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Omvendt lykkedes det gerningsmanden at stikke den anden mand to gange i hovedet. Et af stikkene har efterladt en stor flænge ved tindingen på højre side af hovedet.

Efterfølgende måtte det 53-årige offer en tur på hospitalet for at blive syet, men ifølge Ole Hald var han aldrig i livsfare.

Alkohol indblandet

Vagtchefen fortæller, at de tre mænd sammen havde befundet sig på en adresse på Møllevangen i Korsør, da der opstod en form for uenighed.

- Det får de to ofre til at forsvinde ud på gaden, men gerningsmanden følger efter, siger Ole Hald om baggrunden for overfaldet, der blev anmeldt klokken 16.22.

- Hvorfor det lige går galt, har jeg ikke forklaringen på. Men jeg kan godt tillade mig at sige, at der har været noget alkohol indblandet.

Den 49-årige er søndag formiddag blevet stillet for en dommer i et grundlovsforhør i Næstved. Sigtelsen lyder på to tilfælde af forsøg på manddrab, og dommeren besluttede at varetægtsfængsle den sigtede i foreløbigt fire uger.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.