MobilePay kan nu bruges i Føtex

Onsdag blev det muligt at betale med MobilePay i Føtex i Aalborg, men kunderne stod ikke ligefrem i kø for at bruge det

Nu er det muligt at betale for sine dagligvarer via MobilePay i Føtex i Slotsgade. Foto: Claus Sjödin <i>Claus Sjödin/CSPress.dk</i>

Nu er det muligt at betale for sine dagligvarer via MobilePay i Føtex i Slotsgade. Foto: Claus Sjödin Claus Sjödin/CSPress.dk

AALBORG:Det var stadig kort og kontanter, der blev handlet med onsdag formiddag, selvom Føtex i Slotsgade nu tilbyder at klare betalingen via MobilePay.

- Der går lige en uges tid med den her indkøringsfase. Folk skal lige finde ud af, at det er der, forklarer Steffen Skov Larsen, der er projektleder i Føtex.

Hver dag sker der over 250.000 transaktioner igennem MobilePay, og omkring 200.000 nordjyder bruger i dag appen, så derfor forventer man også, at nogle af brugerne fremadrettet vil komme til at anvende MobilePay som betalingsmiddel.

- Vi tror på, at telefonen i nu og i fremtiden vil være den eneste ting, man har med sig, når man skal handle. Mobilen har man altid med sig og ofte lige ved hånden, så derfor tror vi også, at mange vil begynde at bruge det, siger Steffen Skov Larsen.

Og i Danske Bank er man helt enig.

- Vi forventer, at der sker en eksplosion i brugen af appen, når den i løbet af efteråret kommer ud til samtlige forretninger under Dansk Supermarked, siger privatdirektør i Danske Bank Aalborg, Kim Royberg

Men på gaden var det alligevel meget blandet, om det var et betalingssystem, man ville benytte sig af. Så det kan godt være, at supermarkederne og Danske Bank må væbne sig med tålmodighed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.