Mobilepay og Nets presset mod samarbejde

Store danske butikskæder vil ikke bruge mobilepay, men ser en løsning i samarbejde om mobilt dankort

Mobilepay er under pres fra butikskæder om at lave et samarbejde med Nets om et mobilt dankort. Arkivfoto
Erhverv 21. september 2016 09:55

DANMARK: Flere butikskæder opfordrer Danske Bank og Nets til at samarbejde om en fælles betalingsløsning, skriver Berlingske.

Danske Banks Mobilepay er hårdt presset den i senere tid, efter at dagligvaregiganterne Coop og Dansk Supermarked i sine 1700 butikker ikke længere vil tage imod betalinger fra app’en.

Flere butikskæder opfordrer nu Nets, som lancerer et mobilt Dankort i starten af næste år, og Danske Bank til at integrere Dankortet i Mobilepay, skriver Berlingske.

Ifølge betalingsekspert og seniorpartner i Pluscon, Henning N. Jensen, er det dog blot et spørgsmål om tid, før mange kæder tager livet af Mobilepay.

- Når detailhandlen ikke er mere entusiastiske end i øjeblikket, skyldes det, at Mobilepay aldrig har formået at slå igennem i butikkerne. Butikskæderne venter blot på, at det mobile Dankort slår igennem, før de tager livet endeligt af Mobilepay, siger Henning N. Jensen til Berlingske.

Danske Bank og Nets er i dialog om et sammensluttet Dankort og Mobilepay, men forhandlingerne har ifølge Berlingske været i hårdknude i en længere periode, blandt andet grundet uenigheder omkring NemID.

/ritzau/FINANS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...