Mode til de yngste

Tøj til de mindste hjørringensere må ifølge butikschefen i BabySam Hjørring meget gerne ligne voksenmoden i en nedskaleret størrelse.  PR-foto

Tøj til de mindste hjørringensere må ifølge butikschefen i BabySam Hjørring meget gerne ligne voksenmoden i en nedskaleret størrelse. PR-foto

Efteråret er over os, og det er tid til en opgradering af børnegarderoben.

- Efter en retrobølge med knald på farverne og mange elementer fra 70’erne er børne- og babymoden nu blevet mere afslappet med dusede farver, rolige mønstre og diskrete print. Børnemoden følger i høj grad voksenmoden, hvor de klassiske dyder igen vinder frem.

Det fortæller Niels Zingenberg, butikschef hos BabySam i Hjørring i en pressemeddelelse.

Butikschefen følger til dagligt med i de nyeste strømninger og bestemmer ud fra sine observationer, hvilke tøjkollektioner der ender på hylderne hos BabySam på Frederikshavnsvej.

- Selvfølgelig har hvert brand deres egen identitet, og man kan stadig finde farver på børnetøjet, men generelt er stilen meget mere afdæmpet end tidligere. Tøjproducenterne skiller sig i stedet ud med enkle, men lækre detaljer som stikninger i guld eller små læderlabels. Denne tendens vil fortsætte et par år endnu, inden first mover-mærkerne begynder at kigge nye veje igen, forudser Niels Zingenberg.

Han oplever desuden, at stadig flere producenter af børnetøj samarbejder med miljøorganisationer om at lave bæredygtige og økologiske produktserier.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.