Modeldrømme stod i kø

Casting af piger til blad fik mange til at møde op

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Nogle var der mest for at få en sjov oplevelse - andre var helt seriøse, da der lørdag var modelcasting i Aalborg Storcenter.

Bladet Olivia, der henvender sig til piger, tager jævnligt rundt i landet for at finde en sød og naturligt udseende pige, der får sit billede på forsiden. Sådan en chance tager mange piger gerne imod og således også i Aalborg, hvor der var kø fra start.

En af de fremmødte var 11-årige Signe Jensen fra Frederikshavn, der havde mor og mormor med sig.

- Jeg er her, fordi jeg gerne vil være skuespiller og model. Det kunne være fedt at blive opdaget, fortalte Signe efter at være blevet fotograferet. Som mange andre piger valgte hun at købe billederne med sig hjem - hun er nemlig blevet tilmeldt castingportaler på nettet og kan derfor bruge billederne dér. Og hun bliver bakket op af sin mor, Linda Jensen:

- Det er det, hun vil, så det støtter vi hende selvfølgelig i.

Caster Maja Henneberg har i flere år været rundt i landet med Olivias modelcasting og således mødt mange piger med modeldrømme.

- Mange håber på, at det fører mere med sig. Og der er virkelig mange med potentiale, konstaterer Maja Henneberg.

Her og nu udvælges de bedste piger, hvorefter der foregår en afstemning på internettet om den rette vinder til bladets forside.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden