EMNER

Moden tager på landet

Du skal bo på landet eller se ud som om du gør. Se billeder fra modeugen her

Det første modeshow i modeugen var i Bellacenteret, hvor der blev vist efterårstøj til det brede publikum. Det gennemgående træk var anvendelighed. 
Foto: Henrik Bo

Det første modeshow i modeugen var i Bellacenteret, hvor der blev vist efterårstøj til det brede publikum. Det gennemgående træk var anvendelighed. Foto: Henrik Bo

Se billeder fra modeshowet her Meldingen fra modeugen i København er stjerneklar. Det bliver på mode at bo på landet. Eller i det mindste se ud som om, man gør det. - Det er den mest massive tendens, vi har set i mange år, siger Melissa Kohlbry, udviklingsdirektør PeclersParis, verdens førende trendbureau, til NORDJYSKE, da den københavnske modeuge åbnede igår. Prorektor på Aalborg Universitet, Inger Askehave, er "ikke spor forbavset". Væk fra det hektiske liv - I dag vil vi både have gode job og kunne være væk fra det hektiske liv, og det kan man jo netop i Nordjylland - og ikke i f.eks. København, siger hun. - Vi skal bare sørge for gode muligheder for at passe sit job ude på landet, f.eks. med bredbånd allevegne, så skal det nok blive på mode at flytte herop, siger Inger Askehave.