Modeshow på Vendelbocentret

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foruden det tøj som de fire mannequiner kunne nå at vise, fremviste Helle Jakobsen også andet fra den medbragte kollektion. Foto: Niels Helver

I lørdags var der stort modeshow på Vendelbocentret. Det var Vendelbocentrets Venner, der sammen med Damernes Butik havde arrangeret modeshowet, hvor tre af Lørdagspigerne var mannequiner sammen med Birthe Jensen, der er beboer på Vendelbocentret.

Damernes Butik er primært en online butik, der har specialiseret sig i at levere moderigtigt tøj til seniorer. Butikken startede i 1992 og fik hurtigt succes, så i dag er der 6 salgskonsulenter, der rejser rundt i hele landet til plejehjem, klubber, ældre- og dagcentre og andre, der gerne vil have besøg af den rullende butik, så de kan se og prøve tøjet. Damernes Butik har tøj både til kvinder og mænd fra 40’erne og op. Kollektionen er klassisk og moderigtig i smart snit og design, så der er noget for enhver smag.

Formanden for Vendelbocentrets Venner, Willy Schneider, bød velkommen og håbede, at modeshowet ville give inspiration til nogle juleønsker. Salgskonsulent Helle Jakobsen var i den næste halve times tid modeshowets konferencier, hvor Sigrid Krogh, Henny Nielsen og Inge Lise Koch fra Lørdagspigerne viste sæsonens moderigtige tøj sammen med Birthe Jensen, der er beboer på centret. Birthe Jensen demonstrerede, at man godt kan være smart klædt på, selvom man er afhængig af en kørestol.

Efter opvisningen var der lejlighed til at se nærmere på tøjet, og Vennerne bød som afslutning på kaffe og æblekage.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.