Modesyg Rihanna lancerer tv-tøjkonkurrence

12 unge designere skal style kendte og dyste mod hinanden i den 24-årige skønheds nye tv-show i USA.

Modesyg Rihanna lancerer tv-tøjkonkurrence

Den amerikanske R&B-sanger Rihanna vil nu udforske modeverdenen med sit helt eget tv-program, hvor talentfulde designere skal konkurrere mod hinanden.

"Styled to Rock" får premiere i den anden halvdel af 2013, og skønheden fra Barbados har udvalgt 12 unge designere til tv-showet, oplyser den amerikanske tv-kanal Style Network.

De udvalgte modekyndige skal for hvert afsnit style en ny kendt person, som så er med til at bestemme, hvilke designere der går videre til næste runde.

- Mode har altid spillet en stor rolle i mit liv og min karriere. Jeg glæder mig så meget til at arbejde sammen med Style Network og dele min kreative indsigt med disse 12 designere og give dem muligheden for at få vist deres arbejde, siger 24-årige Rihanna.

Sangeren er også producer på tv-konkurrencen under hendes fulde navn Robyn Rihanna Fenty.

Style Network har endnu ikke oplyst, hvilke celebre personligheder, der skal gæste programmerne, eller hvilke modeeksperter, som skal være mentorer for de 12 designere.

Rihanna har haft stor succes som sanger, men hendes privatliv har også domineret sladderbladene de senere år - især forholdet til ekskæresten Chris Brown.

Rihanna lærte sangeren at kende i 2005, og parret blev kærester tre år efter. Men forholdet var ikke ret gammelt, da et skænderi i februar 2009 udviklede sig voldsomt.

Rihanna røg på hospitalet med skader i ansigtet, og Brown blev senere idømt samfundstjeneste og fik en betinget voldsdom.

Ikke desto mindre har de to professionelt fundet sammen igen, idet Brown gæsteoptræder på Rihannas nye plade "Unapolegetic", hvor de synger duetten "Nobodies Business" sammen.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.