Brønderslev

Modstandere fejet af banen

Sikker sejr til BK Outsiders

Brian Hansen blev topscorer med 754 kegler. Privatfoto

Brian Hansen blev topscorer med 754 kegler. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Sejrens størrelse burde der aldrig være tvivl om. Det var i hvert fald ikke et emne inden dagens kamp i jyllandsserien i bowling. Kun 10-0 var et muligt udfald. For mod et amputeret, tamt, og tandløst mandskab fra Brønderslev Bowling Klub var spørgsmålet kun om keglefaldet skulle være mere end 400 eller 500 kegler bedre.

- Serie for serie tager vi pointene uden større besvær, uden dog på noget tidspunkt at imponere, fortæller Palle B. Pedersen fra fra BK Outsiders. Alle serier ligger mellem 1041 og 1061 som er ok som bundniveau hvis vi vil være med i toppen af rækken. Med god opbakning fra tilskuerne hentes de forventede 10 point med et keglefald på 4189 mod 3644 og altså 545 i forskel. Så 2 ud af 2 på kuponen. Ikke dårligt, men desværre til odds på lige omkring 1:1.

- I dag var det ikke marginalerne der var i spil, nok nærmere tilfældighederne i kampplanen. For på en dag hvor nogle ikke rigtig rammer formen, kunne det været blevet til et nederlag af rang mod mange andre af rækkens hold. Der skal nok bare lige en spand kul mere til i de kommende svære kampe hvis vi gerne vil være inde omkring medaljerne. Men lige nu glæder vi os over endnu en sejr over bysbørnene fra BBKL.

Brian Hansen bliver kampens topscore med 754 kegler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst