MØ i nyt internationalt supersamarbejde

Den danske sangkomet er teamet op med super-dj'en Major Lazer på et nyt nummer, som udkommer 2. marts, afslører den 26-årige odenseaner.

Først var der hit-dj'en Diplo, og så var der den kvindelige succesrapper Iggy Azalea på listen over musikere, der har inviteret den danske supersangerinde MØ med på deres numre som gæsteartist.

Nu kan den 26-årige odenseaner endnu en gang skrive sit navn på som 'featured' sangerinde på et potentielt kæmpehit.

Dj-kollektivet Major Lazer, som Diplo også er en del af, har sammen med DJ Snake lavet nummeret "Lean On," hvor danskerens vokal er på.

Nummeret i dets fulde længde bliver først lanceret mandag den 2. marts, men den energiske powerpige har lagt en bid af sangen ud på sin Instagram-profil.

- Major Lazer x DJ Snake feat. MØ 'Lean On.' Ude over hele verden 2. marts, skriver "Pilgrim"-sangerinden til den korte lydbid efterfulgt af et hjerte.

MØ, der tit optræder med en karakteristisk fletningefrisure, befinder sig i øjeblikket i USA, hvor hun oven på et hæsblæsende og internationalt succesår også får nydt lidt ferieaktiviteter ved siden af musikmageriet.

MØ og Major Lazer begyndte at arbejde sammen tilbage i 2013, hvor den fremstormende supersangerinde blev inviteret med på fire spillejob i Europa.

Både Major Lazer og MØ optrådte ved sidste års Roskilde Festival.

Hør en bid af nummeret her: https://instagram.com/p/ziMwpXLrxm/?modal=true

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden