Møbler til haven

Sommertiden nærmer sig, og for mange betyder det, at der skal investeres i nye havemøbler i plastic, metal eller træ.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Cane-line er kendt for sin vejrbestandige flet, og i Flow får teknikken en ny drejning. Hvor trenden hidtil er gået mest mod den tætte, helt fine flet, er Flow skabt i en bred og mere luftigt flet, der trods sin bredde stadig har et transparent look og en let stil. Lounge-serien lægger op til fantasien, når uderummet skal passe til behovet. Flow kan bygges op på forskellige måder af seriens elementer. Serien indeholder loungestol med brede armlæn, sofa med ryg og både venstre og højre armlæn, chaiselong og en fodskammel. Anvendes som moduler til at bygge dit eget flow på terrassen. Fås i den nye Graphite farve og stel i rustfrit stål til: Chaiselounge højre /venstre modul med hynde 6350 kr. Fotografer: Skovdal & Skovdal

Skal de være af træ, er det en god ide af hensyn til miljøet at sikre sig, at de nye havemøbler ikke har gjort skade på mennesker og natur andre steder i verden. Der er hjælp at hente i en ny folder fra mærkningsordningen FSC. Der findes masser af flotte produkter af træ til haven, og med FSC’s produktguide kan du finde de FSC-certificerede, som både er lovlige og bæredygtige. Bæredygtige skove FSC-certificerede havemøbler stammer nemlig fra bæredygtigt drevne skove, hvor der tages hånd om naturen og de mennesker, der lever i den. Guiden viser, hvem der sælger FSC-mærkede havemøbler. En af dem er Trip Trap, for hvem holdbarheden på havemøbler er en afgørende faktor, når miljøbelastningen skal vurderes. - Den mest miljøvenlige energi i verden er jo den, der spares, påpeger direktør Anders Bundgaard, Trip Trap i Hadsund. - Og det er en vigtig grundsten i Trip Traps miljøpolitik, og vores nye slogan "Designed for generations" betyder helt konkret, at både kvaliteten og designet skal være langtidsholdbart for at minimere den samlede miljøbelastning over tid. Brug og bevar Der er ifølge Trip Trap stor forskel på, om havemøbler holder i 20 eller to år. Både for glæden ved at eje det, for økonomien og for miljøet. - Møbler med 10 gange så lang levetid medfører mindre miljøbelastning end de møbler, der kun holde i få år. Også Trip Trap har lavet en folder, der fortæller om 'brug og bevar'-overvejelser i forbindelse med køb af havemøbler.