Mød sangerne bag årets julekalender-hit - Burhan G og Frida Brygmann

TV2s familiejulekalender Tinkas juleeventyr har i år fået sig et fint musikalsk hylster. Titelmelodien er kreeret af en kæmpe popstjerne og en upcoming kendis-datter.

Mark Simon Russell
Burhan G og Frida Brygmann er folkene bag titelmelodien til årets familiejulekalender på TV2. (Foto: Privatfoto).
27. november 2017 13:05 - Opdateret 27. november 2017 13:05

JUL: Når du fredag sætter dig i sofaen og for første gang tuner ind på TV2s familiejulekalender, så vil du møde Tinka og hendes forunderlige juleverden. Du - og ikke mindst dine børn - glider langsomt ind i universet. Og pludselig går du måske og nynner en lille melodi.

Denne sang kunne meget vel være titelmelodien til årets familiejulekalender. For denne er for de fleste også en vigtig del af totaloplevelsen.

Og netop titelmelodien, som i øvrigt bærer titlen Tinka, er i år kreeret af en energifyldt duo. Det er ingen ringere end popfænomenet Burhan G og datter af Martin Brygmann - Frida Brygmann - som i år står bag lyden af julekalender.

De to besøgte for få dage siden Go’ Morgen på Radio NORDJYSKE - til en snak om egne julekalenderminder, æren ved at kreere årets julekalendersang og hvordan man rent faktisk skaber et julenummer.

Hør eller genhør snakken her:

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...