Mødes om fælles aktiviteter

Masser af frivillige samles på Sæby Torv på fredag - og Ibsens Kapel spiller god musik

Marianne Dyhrberg Cornett
Ibsens Kapel sørger for musikken. Privatfoto.
Sæby 21. september 2015 14:26

SÆBY: Når de mange fra Frivilligt Samråd i den gamle Sæby kommune samles på fredag 25. september i byens centrum, sker det som et led i den store, fælles fejring af frivillighed for foreningsliv i hele Danmark.

Årets tema er ”Grokraft for Fællesskab”, for vi har alle brug for fællesskaber, vi kan definere os i. Det kan have mange ansigter, være små eller store grupperinger - eller begge dele, korte eller længerevarende, eller begge dele. Kunsten er at finde fællesskaber, hvor vi føler os godt tilpas - så det er med andre ord ganske individuelt, hvad vi vælger.

Publikum vil på fredag kunne møde engagerede, kompetente frivillige, der har lyst til at fortælle om de fællesskaber og aktiviteter, der findes så mange af i lokalområdet. På Sæby Torv vil er der en stor planche, hvor et kort af den sydlige del af kommunen markerer alle de frivillige foreninger.

Sundhedsudvalgsformand Anders Broholm holder åbningstalen kl. 15, og bagefter fortæller Jørgen Madsen, der er formand for Frivilligt Samråd om arbejdet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...