Mølby efter første point: Vigtigt at komme på tavlen

Viborg hentede sæsonens første point, da Esbjerg blev besejret 2-1. Cheftræneren glæder sig over præstationen.

Viborg FF - Esbjerg FB , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

Viborg FF - Esbjerg FB , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

Viborg hentede fredag aften sæsonens første sejr i Alka Superligaen, da det hjemme mod Esbjerg blev til en smal 2-1-sejr.

Cheftræner Johnny glædede sig efter kampen over sæsonens første sejr, og han påpegede samtidig vigtigheden af at få point ind på kontoen.

- Det er altid vigtigt at komme på tavlen, og det skal man gerne så hurtigt som muligt. Det blev så i kamp nummer tre for vores vedkommende.

- Det var vigtigt, at vi slog Esbjerg, for det er de tre point, der tæller. Et uafgjort resultat kan være fint nok, men det er sejrene, der rykker i tingene, så det er jeg meget tilfreds med, at vi fik i dag, siger han.

Han mente, at spillerne var godt forberedte på opgøret, og roste dem for en god præstation i begge ender af banen.

- Første halvleg var lige, og det havde vi forberedt os godt på. Vi havde talt om på forhånd, at vi formentligt skulle et godt stykke ind i anden halvleg, før tingene ville tippe over til vores fordel.

- I forhold til de to første kampe var defensiven på plads. Hvis vi så kunne hæve vores kvalitet i boldomgangen, så vidste vi, at vi ville få mulighederne, og det gjorde vi jo også, siger Johnny Mølby.

Med tre point i tre kampe har Viborg ikke fået en ønskestart på sæsonen, men den 47-årige cheftræner kigger mere på indsatsen frem for pointene.

- Vi havde selvfølgelig håbet på mere, men man skal også huske at kigge på præstationerne. I den første kamp var præstationen ikke god, og i sidste weekend i Aarhus tabte vi knebent i et opgør, der ligeså godt kunne have faldet ud til vores fordel.

- Vi er med i kampen nu, og det er det, som det drejer sig om. Det var vi ikke i den første kamp, så på den front er jeg fint tilfreds, siger Johnny Mølby.

Viborg møder i næste runde OB i Odense.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.