Møldrup Borgerlaug gør status efter 2016

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Møldrupstien er et af de områder, borgerlavet sørger for at renholde. Privatfoto

Møldrup Borgerlaug takkede af for 2016 med sæsonafslutning i Møldrup Hallen, hvor Møldrup Borgerforening siger lavet tak for sæsonen med et stjerneskud og nogle hyggelige timer.

Fremmødet var fornemt.

- Vi holder hvert år et afslutningsmøde, hvor vi hygger os med hinanden, og ved den lejlighed gør vi op, hvad der er sket siden sidst, hvilke opgaver der er løst i årets løb og hvad de venter i vinterens løb og fremover, fortæller oldermand Lauritz Laustsen

Lavet gør en stor indsats for at holde byen ren, og medlemmer går dagligt ad Himmerlandsstien og fjerner eventuelt affald.

Desuden opgraderer lavet antallet af blomsterkummer for at live op i byen.

Til andre faste opgaver hører rengøring, pasning af madpakkehuset og området omkring det.

- Vi har plantet endnu flere løg rundt omkring i Møldrup, og de skulle gerne dukke op i løbet af foråret til glæde for alle, der færdes i byen.

Endvidere deltog lavet i Revlinge optoget og blev nummer tre. Bagefter hjalp medlemmerne til ved Revlingefesten og den store skolefest.

En del af festoverskuddet bruges på lavets forskønnelsesarbejde - ligesom ten donation fra Lions Club blev omsat i en æblelund.

- Skønt at mærke, at så mange sætter pris på det arbejde, Møldrup Borgerlaug gør for byen, kvitterer oldermand Lauritz Laustsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.