Møldrup Borgerlaug gør status efter 2016

Møldrup Borgerlaug sagde tak for i år i Møldrup Hallen. Privatfoto
1. december 2016 06:00

Møldrup Borgerlaug takkede af for 2016 med sæsonafslutning i Møldrup Hallen, hvor Møldrup Borgerforening siger lavet tak for sæsonen med et stjerneskud og nogle hyggelige timer.

Fremmødet var fornemt.

- Vi holder hvert år et afslutningsmøde, hvor vi hygger os med hinanden, og ved den lejlighed gør vi op, hvad der er sket siden sidst, hvilke opgaver der er løst i årets løb og hvad de venter i vinterens løb og fremover, fortæller oldermand Lauritz Laustsen

Lavet gør en stor indsats for at holde byen ren, og medlemmer går dagligt ad Himmerlandsstien og fjerner eventuelt affald.

Desuden opgraderer lavet antallet af blomsterkummer for at live op i byen.

Til andre faste opgaver hører rengøring, pasning af madpakkehuset og området omkring det.

- Vi har plantet endnu flere løg rundt omkring i Møldrup, og de skulle gerne dukke op i løbet af foråret til glæde for alle, der færdes i byen.

Endvidere deltog lavet i Revlinge optoget og blev nummer tre. Bagefter hjalp medlemmerne til ved Revlingefesten og den store skolefest.

En del af festoverskuddet bruges på lavets forskønnelsesarbejde - ligesom ten donation fra Lions Club blev omsat i en æblelund.

- Skønt at mærke, at så mange sætter pris på det arbejde, Møldrup Borgerlaug gør for byen, kvitterer oldermand Lauritz Laustsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...