Aalborg Håndbold

Møllgaard efter smal Aalborg-sejr: Nu bliver det hårdt arbejde i Schweiz

Der var bred enighed i Aalborg-lejren om, at man havde højere niveau end Pfadi Winterthur, men ikke formåede at lukke kampen, da muligheden var der

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg Håndbold vandt 31-29 over schweiziske Pfadi Winterthur i kvalifikationen til EHF Cuppen. Foto: Claus Søndberg

HÅNDBOLD:En sejr er en sejr - og så alligevel. For der var lidt malurt i bægeret hos Aalborg Håndbold-spillerne efter lørdagens 31-29 over schweiziske Pfadi Winterthur i første kvalifikationsrunde til EHF Cuppen. Et resultat, der ikke afspejlede den reelle niveauforskel på de to mandskaber, mente Henrik Møllgaard, der kunne se gæsterne bryde ud i jubel efter kampen og forlade Jutlander Bank Arena med hænderne over hovedet.

- Vi skal ikke være tilfredse med resultatet. Kampen viste, at vi var langt bedre, end de var. Vi var til gengæld ikke bedre til at få lukket kampen, da vi havde den, hvor vi gerne ville have. Så helt forståeligt, at de jubler, for nu bliver det hårdt arbejde i Schweiz, fortalte Møllgaard.

Holdkammeraten Mark Strandgaard, der med sine seks scoringer blev delt Aalborg-topscorer, følte også, at nordjyderne i store dele af kampen var markant bedre gæsterne.

- De kan ikke komme mere end det, de gjorde i dag (lørdag, red.). Omvendt synes jeg, at vi spillede dem ud af banen i i hvert fald 45-50 minutter. Så jeg er fortrøstningsfuld, sagde Mark Strandgaard med tanke på den returkamp, der venter holdene om en uge i Schweiz.

Aalborg Håndbold førte ellers med seks mål, da kampen gik ind i sit sidste kvarter, men alligevel formåede en flok hårdt kæmpende schweizere at bide sig fast i knæhaserne på nordjyderne. Og det skyldtes ikke, at hjemmeholdet havde problemer med at komme til gode muligheder. Tværtimod.

Dem man kom til, blev til gengæld misbrugt.

- Vi havde en periode på otte-ti minutter, hvor vi brændte alt for meget. Hvor vi spillede godt, kom til kæmpestore chancer, men bare ikke fik det lukket. De åd sig stille og roligt ind mål for mål og til sidst kunne det ligeså godt være blevet uafgjort i stedet for, sagde Henrik Møllgaard

Der er returkamp 14. oktober i Schweiz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst