Møllgaard hamrede Skjern forbi KIF

EM-spilleren scorede sejrsmålet i topkampen direkte på tremeterkast

Henrik Møllgaard - her i aktion for Danmark under EM - fik en hovedrolle for Skjern i sejren over KIF. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Henrik Møllgaard - her i aktion for Danmark under EM - fik en hovedrolle for Skjern i sejren over KIF. Foto: Claus Fisker/Scanpix

SKJERN:EM-spilleren Henrik Møllgaard blev matchvinder, da Skjern lørdag vandt med 25-24 over topholdet KIF Kolding København i håndboldligaen.

Møllgaard scorede sit mål nummer 10 i kampen, da han efter slutfløjt ved stillingen 24-24 skulle tage et tremeterkast.

Han lænede sig først til den ene side og fikserede KIF-muren samme vej, inden han rettede sig op og sneg bolden den anden vej rundt og scorede bag Kasper Hvidt.

Med sejren i det dramatiske topopgør overtager Skjern førstepladsen i ligaen - et point foran KIF.

Det var i dén grad en rigtig topkamp. På banen var kampen intens, og temperamenterne kogte, og på tribunerne sydede det af tophåndbold.

Gæsterne fra KIF gik til pause med en føring på 11-8. En væsentlig detalje, som man i det meste af anden halvleg fornemmede kunne være afgørende, var, at Torsten Laen udnyttede en Skjern-fejl og scorede for KIF bare to sekunder før pausen.

EM-sølvvinder Henrik Møllgaard fik indstillet sin kanonarm bedre og bedre, efterhånden som kampen skred frem. Da han bragte Skjern foran for første gang i kampen ved 15-14, fornemmede man, at det ville blive tæt.

Da havde Skjern vundet anden halvlegs første 10 minutter med 7-3.

Kolding-profilen Bo Spellerberg døjer stadig med den forstrækning i maven, som var et tema under EM-turneringen, og playmakeren så topopgørets første 40 minutter fra bænken.

Han gav KIF-angrebet lidt ekstra variationer, da han kom ind, og Kolding København skabte sig en tomålsføring 20-18 med otte minutter tilbage.

Til gengæld så det svært ud for hjemmeholdet, da Henrik Møllgaard fik en tominutters udvisning med godt fire minutter tilbage.

Møllgaard havde scoret otte mål på det tidspunkt, og senest braget bolden over Lars Jørgensens parader og forbi Kasper Hvidt til reducering 21-22.

Møllgaard kom tilbage og blev matchvinder.

Der resterer fem spillerunder i grundspillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.