Møntautomattyv varetægtsfængslet

En 27-årig mand erkender at have ribbet møntautomater i vaskerier i Hjørring

Charlotte Bøje
Arkivfoto: Henrik Louis
Hjørring 1. december 2016 10:12

HJØRRING: Efter med succes at have brudt stribevis af møntautomater op, er det nu slut for en 27-årig mand fra Hjørring. Tirsdag eftermiddag anholdt Lokalpoliti i Hjørring manden på hans bopæl i Hjørrings midtby og sigtede ham for de mange tyverier af småpenge fra møntvaskerier.

Siden begyndelsen af marts har den 27-årige tømt omkring 40 møntautomater i vaskekældre i Hjørrings midtby. For det meste fik den 27-årige nogle få hundrede kroner med, mens automaterne blev ødelagt for flere tusinde kroner.

- I et enkelt tilfælde kostede reparationen helt op mod 23.000 kroner, oplyser politikommissær Peter Skovbak fra Lokalpoliti i Hjørring.

Det var et tyveri fra en vaskekælder på Toftegade i Hjørring 25. november, der afslørede den 27-årige. På grund af de mange tyverier havde ejeren sat overvågningskamera op i vaskekælderen.

- Han var ikke maskeret, så ud fra videoovervågningen kunne vi genkende ham. Han er i forvejen kendt af politiet, forklarer Peter Skovbak.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over hvor mange penge det i alt lykkedes vaskekældertyven at stjæle og heller ikke noget samlet overblik over hvor meget han skal betale i erstatning for de ødelagte møntautomater.

Det får politiet nu tre uger til at finde ud af. Ved et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring onsdag blev den 27-årige varetægtsfængslet frem til 21. december. Han har overfor politiet erkendt at stå bag de ca. 40 tyverier fra møntautomater.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...