Hjørring

Møntautomattyv varetægtsfængslet

En 27-årig mand erkender at have ribbet møntautomater i vaskerier i Hjørring

Arkivfoto: Henrik Louis

Arkivfoto: Henrik Louis

HJØRRING:Efter med succes at have brudt stribevis af møntautomater op, er det nu slut for en 27-årig mand fra Hjørring. Tirsdag eftermiddag anholdt Lokalpoliti i Hjørring manden på hans bopæl i Hjørrings midtby og sigtede ham for de mange tyverier af småpenge fra møntvaskerier.

Siden begyndelsen af marts har den 27-årige tømt omkring 40 møntautomater i vaskekældre i Hjørrings midtby. For det meste fik den 27-årige nogle få hundrede kroner med, mens automaterne blev ødelagt for flere tusinde kroner.

- I et enkelt tilfælde kostede reparationen helt op mod 23.000 kroner, oplyser politikommissær Peter Skovbak fra Lokalpoliti i Hjørring.

Det var et tyveri fra en vaskekælder på Toftegade i Hjørring 25. november, der afslørede den 27-årige. På grund af de mange tyverier havde ejeren sat overvågningskamera op i vaskekælderen.

- Han var ikke maskeret, så ud fra videoovervågningen kunne vi genkende ham. Han er i forvejen kendt af politiet, forklarer Peter Skovbak.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over hvor mange penge det i alt lykkedes vaskekældertyven at stjæle og heller ikke noget samlet overblik over hvor meget han skal betale i erstatning for de ødelagte møntautomater.

Det får politiet nu tre uger til at finde ud af. Ved et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring onsdag blev den 27-årige varetægtsfængslet frem til 21. december. Han har overfor politiet erkendt at stå bag de ca. 40 tyverier fra møntautomater.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.