Mørk: Jeg mangler en del

Bagspilleren gjorde comeback i pokalsejr

Der var masser af tilskuere til Marcus Mørks comebackkamp, der blev spillet i Hjallerup. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Der var masser af tilskuere til Marcus Mørks comebackkamp, der blev spillet i Hjallerup. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Det har ikke været et fantastisk år for bagspilleren Marcus Mørk, der i sommerpausen blev købt til Aalborg fra lokalrivalerne fra Mors-Thy Håndbold.

En skulderskade har af flere omgange stået i vejen for hans gennembrud på Aalborg Håndbold, men torsdag aften gjorde han igen comeback i den sikre pokalsejr over Hjallerup.

- Jeg kan stadig godt mærke, at der er en del at kæmpe med bedømt på i dag. Det er den første uge, jeg har været med, og der er stykke vej endnu. Så jeg er ikke i den slutspilsform, jeg var i sidste år, siger Marcus Mørk.

Kampen mod Hjallerup startede blandt andre Mørk skidt ud, men fik løftet sit spil undervejs, og han mener, at man kan bruge den sikre pokaltriumf fremadrettet.

- Vi fik trænet en masse gode løbemønstre, og i det hele taget var det bare en god gang kamptræning. Og så er det altid hyggeligt at komme ud og spille for en fyldt hal med en masse mennesker, der gerne vil se os, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden