Mørk kan se lyset

Bagspilleren nærmer sig stille og roligt kampformen

Marcus Mørk ses her i en af sine sjældne kampe for Aalborg Håndbold. Nu er der håb om, at han kan blive værdifuld i slutspillet. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Marcus Mørk ses her i en af sine sjældne kampe for Aalborg Håndbold. Nu er der håb om, at han kan blive værdifuld i slutspillet. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Det er ikke blevet til meget spilletid for bagspilleren Marcus Mørk, siden Aalborg Håndbold for halvandet år siden købte ham fri af aftalen hos lokalrivalerne Mors-Thy Håndbold.

En drilsk skulderskade har betydet, at Marcus Mørk har måttet se en mængde kampe fra tribunen, men efter indsats i en testkamp mod Århus Håndbold og fire minutter i søndagens uafgjorte kamp mod GOG begynder det langsomt at lysne.

- Skulderen føles god, og jeg kan virkelig mærke, at det går fremad fra træning til træning. Der er stadig nogle ting, som jeg ikke kan gøre 100 procent, men jeg glæder mig mest af alt over at kunne spille håndbold igen, siger Marcus Mørk.

Planen er nu, at Marcus Mørk skal bygges langsomt op, så han kan komme til at spille den rolle, han oprindeligt var tiltænkt.

- Der er jo intet, jeg hellere vil end at komme ind på den håndboldbane. Men samtidig har jeg været ude så længe, at jeg ikke skal risikere noget. Når jeg er på banen, tænker jeg ikke over, at jeg skal passe på. Går det galt igen, så er det bare sort uheld. Men jeg håber, at jeg langsomt kan få mere og spilletid, så jeg kan ende med at komme til at spille en større rolle, når vi når til slutspillet, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden