Mole er færdig til pinsen

Der arbejdes nu med de sidste ting

Skitse af ny mole i Løkken.

Skitse af ny mole i Løkken.

LØKKEN:Renoveringen og moderniseringen af Løkken Læmole er tæt på afslutningen.

- Der mangler stadig nogle ting, men arbejdet er tæt på den sidste finish. Entreprenøren er færdig med det til pinsen, siger projektleder Helle Lyngbak, Hjørring Kommune.

I den seneste tid har arbejdsprogrammet blandt andet drejet sig om støbning af de sidste overfladefelter på molen, færdiggørelse af det kolde gys og montering af hammeren. Der har også været arbejdet med at fastgøre en spunsvæg, som løsnede sig under en storm ved nytårsskiftet.

- Vi mangler stadig et nyt fyr ude på molen, og det er noget af en opgave, fordi det skal kunne holde til at stå der, oplyser hun.

Økonomisk har projektets første etape også været en udfordring.

- Det har det, men det ender lykkeligt. Bagefter skal regnskabet gøres færdigt, før vi kan se, hvad der er at gøre med til næste etape.

Helle Lyngbak håber kommunen kommer i gang med i 2016. Det er i hvert fald målet, men det kræver at der skaffes flere fondsmidler.

Næste etape drejer sig om at forbedre og forskønne faciliteterne på land mellem molen og Sdr. Strandvej.

- Efter færdiggørelse af første etape skal der være en fest. Vi har gennem projektet haft et fint samarbejde med lokale borgere. Løkken Turistforening vil gerne stå for at arrangere festen, og det gør foreningen efter aftale med os. Det er rigtig godt de vil det, siger hun.

De to parter har fastsat festen ved molen til søndag den 20. juni i tidsrummet kl. 12 til 15.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden