Hjallerup

- Mon ikke de snart kommer til fornuft?

Lis Knudsen, plejehjems- beboer på Vellingshøj-Centeret i Hjørring - fik ordnet en del praktiske ting i torsdags, da hun havde familiebesøg.
Foto: Hans Ravn

Lis Knudsen, plejehjems- beboer på Vellingshøj-Centeret i Hjørring - fik ordnet en del praktiske ting i torsdags, da hun havde familiebesøg. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Fredag formiddag sad Lis Knudsen i ro og mag med sin avis, da hun blev forstyrret af NORDJYSKE, der under konflikten kontakter den 86-årige plejehjemsbeboer fra Hjørring med jævne mellemrum for at høre, hvordan det går. Selv om hun ville ønske, at strejken blev afblæst, forsøger hun at holde humøret oppe - og noget tyder på, at er lykkedes. - Jeg kan læse i avisen, at der har været indbrud hist og her - men der har ikke været nogle tyveknægte ude hos os. De kan jo ikke komme ind, når vi bor på Den Lukkede!, lyder det med et smil fra Lis Knudsen, der bor i en ganske almindelig plejebolig på Vellingshøj-Centeret - et af de tre centre i kommunen, der kører med nødberedskab. Lis Knudsen læser også andet end politistof. - Jeg kan se, at de skal holde nogle møder. Så mon ikke de snart kommer til fornuft, lyder det håbefuldt fra Lis Knudsen med henvisning til de stridende overenskomstparter. Hun understreger, at hun godt ved, at det ikke er de "søde piger" på centeret ikke er skyld i konflikten. I torsdags havde Lis Knudsen besøg af sin datter og svigersøn fra Hjallerup. - Vi fik snakket godt sammen, vasket op og redt min seng, fortæller Lis Knudsen.