"Monsteret" fra Colombia får rødt kort for 47. gang

Gerardo Bedoya var en hård hund som spiller, og som træner blev han også vist ud kort inde i sin debut.

FBL-LIBERTADORES-SANTA FE-GREMIO Foto: Scanpix/Luis Acosta

FBL-LIBERTADORES-SANTA FE-GREMIO Foto: Scanpix/Luis Acosta

46 røde kort som spiller. Verdensrekord. En af de hårdeste hunde på banen i colombiansk fodbold nogensinde - måske i hele verden.

Navnet er Cerardo Bedoya, der opnåede 49 landskampe for Colombia.

En spiller, der var frygtet af modspillere i colombiansk fodbold i sin 17 år lange karriere, som efter ophold i adskillige klubber sluttede i den colombianske klub Cúcuta Deportivo i 2015.

Siden tiltrådte Bedoya så som assistenttræner i Independiente Santa Fe i hjemlandet, og der er seriøst tale om skomageren, der bliver ved sin læst.

I denne uge fik Bedoya debut som en del af trænerteamet på sidelinjen, da Santa Fe vandt 3-2 over Atletico Junior, skriver Skysports.

Bedoya fik dog ikke jublet meget på sidelinjen, for efter blot 21 minutter fik han det røde kort og blev bortvist af dommeren.

Santa Fe kom foran efter syv minutter, men da Atletico Junior udlignede få minutter senere, gik Bedoya verbalt amok.

Kampen fortsatte, og det samme gjorde Bedoya.

I 10 stive minutter råbte og skreg han efter den ene linjevogter, indtil dommeren gav ham marchordre og sendte ham op på tribunen.

Dermed nåede Bedoya op på 47 røde kort i sin karriere, der blandt meget andet også tæller 15 spilledages karantæne i september 2012.

Dengang spillede Bedoya - som har fået øgenavnet "The Beast" (monsteret, red.) i Colombia - for Santa Fe.

Her plantede han i en kamp en albue i ansigtet på Jhonny Ramirez for efterfølgende at sparke den sagesløse modspiller i hovedet, mens denne lå og vred sig på grønsværen.

At, der er noget om snakken, bekræftes på Bedoyas eget website, hvor han beskrives som "en af de mest aggressive spillere i colombiansk fodboldhistorie såvel som globalt".

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.