Drab

Mor nægter at have dræbt baby

Den godt 30-årige mor til den spæde pige, hvis underkrop blev fundet i en villahave i Storvorde i oktober, fastholder overfor politiet, at hun ikke har dræbt sit barn.

Moderen fastholder at hun ikke dræbte det spædbarn, der blevfundet død i Storvorde. Politiet afventer nu de tekniske beviser.

Moderen fastholder at hun ikke dræbte det spædbarn, der blevfundet død i Storvorde. Politiet afventer nu de tekniske beviser.

Om hun samtidigt har forklaret, at pigen var død ved fødslen, vil politiet ikke oplyse om. - Hun har forklaret til os, at både graviditet og fødsel kom helt bag på hende, at hun ikke vidste, hun var gravid, siger efterforskningsleder på sagen, Jørgen Birger Jensen. Han ønsker ikke at sige præcist, om sagen efterforskes som en drabssag. - Vi mangler nogle tekniske erklæringer, som er vigtige for sagen, før vi kan endeligt fastslå, om der for os at se er tale om en drabssag, siger Jørgen Birger Jensen. Kvindens kæreste, som hun ikke bor sammen med, er også blevet afhørt. Hans forklaring hænger for politiet at se sammen og giver ikke anledning til, at han er under mistanke for at have haft at gøre med pigens død. Heller ikke med anbringelsen af hende i grusgraven ved Storvorde, hvor den jord kom fra, som den halve krop siden blev fundet i. - Hans forklaring indeholder ikke noget mistænkeligt. Han har ikke haft kendskab til hverken graviditet eller fødsel. Men han siger også, at han nu i bakspejlet godt kan se, at der var nogle tegn, han blot ikke reflekterede over eller reagerede på, da de var der, forklarer Jørgen Birger Jensen. Der mangler endnu en række svar og resultater fra Retsmedicinsk Institut og retskemikerne i Århus. Det vanskelige og helt specielle ved sagen er, at den øverste del af pigens krop stadig mangler og ikke længere forventes at blive fundet. Og det er hoved, hjerte og lunger, der kunne have afklaret, om pigen var født død eller levende og eventuelt, hvordan hun var død. suzanne.tram@nordjyske.dk