Mor overfaldt teenager og rev en tot hår af

To piger mødtes i Frederikshavn for at rede nogle tråde ud, men pludselig dukkede moren til bekendt op

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

FREDERIKSHAVN:Lokalpolitiet i Frederikshavn fik torsdag morgen en anmeldelse fra en 17-årig pige, som fortalte, at hun var blevet overfaldet af moren til en bekendt.

Episoden fandt sted onsdag aften omkring klokken 21.22 på LP Houmøllers Vej ved Brugsen i Frederikshavn. Her skulle den 17-årige pige fra Frederikshavn mødes med en jævnaldrende pige for at få reddet nogle tråde ud vedrørende nogle trusler.

Truslerne vedrørte dog ingen af de to piger direkte. I stedet handlede det om, at den 17-åriges barndomskammerat var blevet truet af den bekendte piges kæreste.

- De to 17-årige stod og talte i et minuts tid, da moren til den ene pludselig sprang ud af bilen, og gik hen og rev fat i den anden 17-årige pige. Moren slog med knyttet hånd den 17-årige på siden af hovedet, og tildelte hende flere spark på kroppen og i ansigtet, mens hun lå i fosterstilling på jorden. Den 17-årige fik også revet en kæmpe tot hår af, fortæller politikommissær Carsten Kjær fra Lokalpolitiet i Frederikshavn.

- Hun har blå mærker på kroppen, og vi har taget billeder af den bare plet på hendes hoved. Pigen forklarer selv, at hun stod med hænderne ned langs siden, da den anden piges mor pludselig kom farende. Vi skal nu have talt med moren, og have fundet ud af, hvad der er op og ned, siger Carsten Kjær.

En veninde til det 17-årige voldsoffer, overværede overfaldet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.