Mord og kærlighed

Onsdag aften var der premiere på Fjerritslev Gymnasiums musical - Lion Enterprises. Over 55 elever er engageret både på og bag scenen.

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Det er jo superflot taget i betragtning af, at vi kun er lidt over 400 elever på skolen, siger Anna Margrethe Saxild, der sammen med Kenneth Madsen, Kari Toxværd-Larsen, Henrik Skovgaard Christensen er instruktør. Det har været sjovt - men også hårdt. - Vi har knoklet de sidste mange weekender, både skuespillerne, musikerne, koret men også os bagved kulisserne, siger Mette Marie Støttrup Nielsen, der sammen med seks andre sørger for, at rekvisitterne er på plads og at den rigtige baggrund bliver kørt i stilling. Premieren var også en stor succes. - Vi havde lidt knas med lyden i starten, men det fik vi hurtigt klaret, siger Anna Margrethe Saxild, der er imponeret over elevernes engagement. Lion Enterprises er en humoristisk musical, som handler om mord, kærlighed, venskab og jalousi. Der er tradition for, at gymnasiet har en eller anden opførelse hvert år. - Vi plejer at skifte mellem et klassisk skuespil og musical. For to år siden havde vi revy, og det kan være, vi tager den genre op igen, siger Anna Margrethe Saxild. Musical er en genre, hvor mange kan være med, og ofte kan man få manuskripter andre steder fra. Vi har skrevet halvdelen af denne musical samt udarbejdet satserne til musikken. Hvis man skal lave en revy, kræver det, at man laver alt selv. En revy kræver også, at skuespillerne har et komisk talent. Ellers falder det til jorden. Mange af vores skuespillere har det talent, men alligevel er det resurcemæssigt en udfordring at lave en revy. En musical med et manuskript giver mere ro, siger hun. Musical'en kan opleves i aften på gymnasiet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden