Mord planlagt imod britisk soulsanger

Mand er fængslet i 18 år for at have planlagt mord mod den britiske soul-stjerne Joss Stone.

Mord planlagt imod britisk soulsanger

En mand, der hjalp sin bofælle med at planlægge kidnapning og drab af den britiske soulsanger, Joss Stone, blev tirsdag idømt 18 års fængsel.

Den 32-årige Junior Bradshaw agerede chauffør for sin ven Kevin Liverpool, der allerede er idømt livstid, da de to unge mænd tilbage i april blev dømt skyldige i at planlægge mord i forbindelse med et indbrud.

Strafudmålingen for Junior Bradshaw har været udskudt, fordi det under retssagen blev sagt, at han led af skizofreni, og man har ventet på at psykiatriske rapporter blev forberedt.

Under retssagen kom det frem, at de to unge mænd var utilfredse med soulsangerens forbindelser til de kongelige. Joss Stone har flere gange givet koncerter i forbindelse med royale velgørenheds-arrangementer, og hun var også inviteret med til Prins William og Kate Middletons bryllup som en privat ven af parret.

Det fik dem en aften til at iføre sig samurai-sværd, ligposer, elefanthuer og gaffatape og køre til Joss Stones´hus i Devon for at slå hende ihjel. Dog blev de arrestret tæt ved stjernens hjem, da de forulykkede med bilen på vejen.

/newspaq/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.