Mors 100 Miles 2019 udsolgt på rekordtid

108 ultraløbere tilmeldte sig på blot fire dage

David Højmark
Jann Friis Søndergaard kan juble over masser af tilmeldte til næste års 100 miles løb. Arkivfoto: Bo Lehm
Ekstremsport 6. november 2018 08:41

MORS: Bare fire dage efter, at løbeklubben Pinen og Plagen åbnede for tilmeldingen til ultraløbet Mors 100 Miles 2019, kan klubformand Jann Friis Søndergaard strække armene i vejret og juble over en interesse som aldrig set før.

Hele 108 har tilmeldt sig, og dermed er startnumrene allerede udsolgt for ultraløbere, der ikke er medlem af Pinen og Plagen.

- Det kan man ikke sige ret meget andet til, end at det er helt fantastisk. Vi er alle sammen vældig stolte over, at vi kan tiltrække så mange, der vil ud og prøve kræfter med 100 miles. Så det er svært at få armene ned, siger Jann Friis Søndergaard.

Blandt deltagerne er den tyske løber Andre Wiborg. Han bor i Portugal, som dermed bliver repræsenteret for første gang i det lokale løb, der udover de danske deltagere også tiltrækker ultraløbere fra Sverige, Norge, Island, Færøerne, Grønland, Grækenland, Storbritannien.

Og måske bliver der endnu flere. Løbet har ganske vist udsolgt for alle andre end Pinen og Plagen-løbere, men Jann Friis Søndergaard vil ikke afvise, at man pønser på at udvide til eksempelvis 125 startnumre.

- Vi har ikke taget en endelig beslutning om det endnu. Det her er gået så stærkt, så jeg skal lige have organisationen med, hvis vi skal udvide, og også stadig sørge for, at løberne får et godt løb, Så jeg kan ikke sige noget endeligt, men det er da fristende, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...