Mors-Thy åbnede med sejr

HRH havde flere gamle Mors-Thy spillere på holdkortet, da Mors-Thy lørdag vandt 31-26 i Nykøbing.

Simon Kjær Jensen
Mors-Thys ligareserver startede 2017 med en sejr over rivalerne fra HRH74 Roslev. Foto: Peter Mørk
7. januar 2017 18:39 - Opdateret 7. januar 2017 18:41

NYKØBING: Ligareserverne fra Mors-Thy fik lørdag en velfortjent sejr over lokalrivalerne fra HRH74 Roslev med cifrene 31-26.

- Det var en perfekt start på denne halvsæson, og vi nærmer os målsætningen om sikker overlevelse i 2. divisionen, sagde træneren for Mors-Thy, Lars Krarup, efter kampen.

Kampen startede hektisk ud, og begge hold spillede med stort tempo i kontrafasen og i det etablerede angrebspil. Tempoet gjorde kampen seværdig for et flot repræsenteret publikum, som var kommet for at overvære det klassiske lokalopgør mellem HRH og Mors-Thy.

- I pausen snakkede vi om, at vi skulle få styr på forsvaret, hvor bl.a. returbolde var et problem i første halvleg. Vi snakkede også om, at vi skulle spille mere afventende og med større tålmodighed i angrebet, sagde Lars Krarup.

Gæsterne fik en del udvisninger i anden halvleg. Bl.a. fik de en fire minutters udvisning på grund af brok, hvilket gav Mors-Thy gode betingelser. Derudover kom Frederik Holst på kassen og leverede en fremragende præstation med flere store redninger, hvilket gjorde, at Mors-Thys herrer kunne holde gæsterne nede på elleve mål i anden halvleg, og køre en komfortabel sejr hjem på 31-26 i lokalopgøret mod rivalerne fra HRH.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!