Mors-Thy brændte og brændte og tabte

En uendelig række af brændte chancer sendte Mors-Thy til tælling i Ribe

Thomas Bruhn nettede en enkelt gang.  
Arkivfoto: Peter Mørk

Thomas Bruhn nettede en enkelt gang. Arkivfoto: Peter Mørk

RIBE:Tolv oplagte scoringschancer, som på det skammeligste blev brændte, var hovedårsagen til, at Mors-Thy måtte se sig slået af oprykkerne fra Ribe-Esbjerg i Ribe Fritidscenter lørdag eftermiddag, skriver Thisted Dagblad søndag.

Så det var forståeligt nok en meget skuffet og noget fåmælt Mors-Thy-træner, Jan Paulsen, som satte følgende ord på opgøret efter kampen:
- Det var meget skuffende, det vi leverede i dag. Vi haltede efter det meste af kampen, og da der manglede 12 minutter, var vi bagud med fem. Vi ændrede så lidt og fik reduceret til kun at være bagud med to og havde chancer til at reducere yderligere, men brændte endnu engang. I stedet fik de gang i scoringen igen og lukkede kampen. Men det er svært at vinde håndboldkampe, når vi brænder selv de største chancer. I dag var vi hverken skarpe eller kyniske nok. Så der er noget at arbejde med.
I første halvleg fulgte Mors-Thy på trods af den kolossale uskarphed pænt med i opgøret. Forsvaret fungerer okay og på intet tidspunkt var Ribe foran med mere end to. Men i modsætning til Mors-Thy, så lykkedes det Ribe-Esbjerg at få banket en masse ærgerlige scoringer ind på stående skud eller fra meget spidse vinkler. Specielt en stærkt spillende Jonas Langerhuus gjorde i perioder det slemme ved Mors-Thy.
Ved pausen var udeholdet kun bagud med en.
I 2. halvleg kom Mors-Thy for alvor under pres. De sjuskede med angrebsspillet, lavede alt for mange personlige fejl og brændte igen alt for mange chancer. I stedet kunne Ribe-Esbjerg stille og roligt udbygge føringen.
Og selvom Mors-Thy fik hentet lidt ind på dem, så var Ribe-Esbjerg i kontrol og kunne til sidst hæve armene efter en fortjent sejr.
Mors-Thy får på næste lørdag mulighed for at rejse sig igen. - Denne gang på hjemmebane mod Århus GF, som Mors-Thy’erne hentede en sejr og en uafgjort imod i sidste sæson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.