Mors-Thy får toårig aftale med hovedsponsorer

Både Jyske Bank og Thisted Forsikring fortsætter som de største støtter for klubben

Mors-Thy Håndbold har fået opbakning fra sine hovedsponsorer for yderligere to år. Arkivfoto: Bo Lehm

Mors-Thy Håndbold har fået opbakning fra sine hovedsponsorer for yderligere to år. Arkivfoto: Bo Lehm

MORS:Mors-Thy Håndbold har sikret sig yderligere to år med opbakning fra Jyske Bank og Thisted Forsikring.

De to hovedsponsorer har sagt ja til fortsat at være med med økonomisk støtte til klubben, og det glæder Mors-Thy-formand Johs. Søndergaard og Gunnar Bruhn Simonsen, der har hovedansvaret for salg af sponsorater.

- Målsætningen for Mors-Thy Håndbold er at få en mere stabil drift og afgørende forudsætninger for dette vil være indgåelse af flerårige sponsoraftaler. Sponsor- og eventafdelingen med Gunnar B Simonsen i spidsen er i fuld gang med at indgå aftaler med øvrige sponsorer og gerne flerårige, siger Johs. Søndergaard.

For Thisted Forsikring og Jyske bank er det af stor betydning at bakke op om et stort aktiv for lokalområdet, derfor har de sagt ja til en toårig aftale.

Adm. Direktør Dennis Rene Petersen, Thisted Forsikring siger:

- Når vi har valgt en toårig aftale, hænger det sammen med både at skabe stabilitet for klubben og for spillerne. Derudover er sponsoratet naturligvis en god markedsføringsplatform for os på vores geografiske hjemmebane. Men samtidig er det mindst lige så vigtigt, at Mors-Thy Håndbold er et flagskib i det område, hvor hovedparten af vores kunder lever deres liv. Med et ligahold hjælper det også med at få vores område på landkortet.

På Jyske Banks vegne siger afdelingsdirektør Claus Josefsen:

- Vi ved, at Mors-Thy Håndbold er en klub, hvor man arbejder seriøst og professionelt. Samtidig giver vores sponsorat os en rigtig god eksponering. Håndbolden er ikke mindst et stort aktiv for ungdommen i lokalområdet. Håndbolden er i høj grad med til at binde Thy og Mors sammen. Det giver os alle noget at gå op i og et fyrtårn at støtte op om. Vi glæder os meget til de kommende sæsoner med gode oplevelser i Jyske Bank Mors Arena og Thyhallen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.