Mors-Thy fik tæv af sluspilsrivaler

Mors-Thy Håndbold tabte klart 25-16 til Århus Håndbold

Dane Sijan havde en hård eftermiddag i Mors-Thy-målet. Arkivfoto: Bo Lehm

Dane Sijan havde en hård eftermiddag i Mors-Thy-målet. Arkivfoto: Bo Lehm

AARHUS:Efter en lang VM-pause var det lørdag igen tid for Mors-Thy Håndbold til igen komme i gang i Boxer Herre Ligaen. Holdet fra Bette Balkan lagde vejen for NRGI Arena, hvor de stod overfor Århus Håndbold

Før kampen lå de to hold helt lige i ligaen med 18 point hver, men lørdagens opgør blev alt andet end et lige match.

Århus Håndbold og ikke mindst en stærkt spillende Emil Nielsen i Århus-målet viste sig som en for stor mundfuld for nordjyderne, der tabte opgøret 25-16.

Ringe fra første kast

Århus-mandskabet satte sig fra start på opgøret, og efter knap otte minutter var Mors-Thy bagud 4-0. Udeholdet havde mere end svært ved at passere det 17-årige keepertalent Emil Nielsen i det østjyske mål, og der skulle derfor gå tæt ved ni minutter før nordjyderne kom på tavlen til stillingen 4-1.

Gæsterne fra Mors-Thy havde svært ved at få gang i angrebsspillet og lavede adskillige tekniske fejl. I den anden ende fortsatte hjemmeholder derimod med brage bolden ind bag Dane Sijan i Mors-Thy-målet. Det faktum resulterede i, at nordjyderne var bagud med 9-2 efter 20 minutter.

Med fem minutter tilbage af første halvleg kom målmand Christopher Rudeck på banen, og det startede godt for ham. I hans første aktion lavede han en dobbelt redning og forhindrede Mors-Thy Håndbold i komme bagud 12-4. Det viste sig dog som en stakket frist, for han kunne ikke gøre noget ved at hjemmeholdet gik til pause foran 13-6.

Intet comeback

Efter pauseteen var billedet det samme som i første halvleg. Århus bragte hurtigt i front med 15-6, mens udeholdet fortsat løb ind i en mur i den anden ende i form af Århus-keeper Emil Nielsen. Med en redningsprocent på 55 procent i kampen blev han opgørets helt store oplevelse.

Det betød også at Mors-Thy havde de samme problemer med at holde trit med hjemmeholdet som i første halvleg. Derfor blev det også til en ordentlig lussing til udeholdet på hele ni mål.

Mors-Thy Håndbold tabte opgøret 25-16 og ligger dermed fortsat på 18 point på den forkerte side af slutspilsstregen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.