Mors-Thy forlænger med alsidig spiller

Nicolai Sommer er også at finde i Mors-Thy i de to kommende sæsoner

Nicolai Sommer og Mors-Thy fortsætter samarbejdet i to år yderligere. Arkivfoto: Ole Iversen

Nicolai Sommer og Mors-Thy fortsætter samarbejdet i to år yderligere. Arkivfoto: Ole Iversen

NYKØBING:Han har for alvor grebet chancen i en tid med masser af skader, og nu er det en realitet, at allroundspilleren Nicolai Sommer fortsætter i Mors-Thy Håndbold i endnu to sæsoner.

23-årige Sommer kom til Mors-Thy i 2014. Han var først og fremmest tiltænkt en rolle på venstre fløj, men det lå også i kortene, at den kloge spiller kunne bruges som bagspiller.

Kampen om spilletiden på venstre fløj har Nicolai Sommer tabt til Henrik Tilsted, men på det seneste har han for alvor vist sit værd i bagkæden.

I en pressemeddelelse skriver Mors-Thy Håndbold da også, at Sommer kan se frem til mere og mere at blive betragtet som bagspiller.

Faldet godt til i klubben

- Sommer er en spil-intelligent spiller, som er taktisk dygtig og skarp på spilopsætningen i angrebet. Hans force ligger i vurderingsspillet, hvilket også gør, at specielt i overtallet er han manden der skal tage ansvar. Ud over det har han er giftig skudafvikling - han er ikke en stor fysisk spiller, men hans balance og håndled gør, at han har et rigtigt godt skud, siger cheftræner Jan Paulsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.