Mors‑Thy håndbold

Mors-Thy-keeper: Vi mangler selvtillid

Tirsdagens lussing mod Aalborg gjorde ondt på et Mors-Thy-hold, der savner opture og mangler modstandskraft, mener målmand

Mors-Thy-keeper Søren Pedersen efterlyste parathed i duelspillet efter nederlaget til Aalborg Håndbold. Foto: Laura Guldhammer

Mors-Thy-keeper Søren Pedersen efterlyste parathed i duelspillet efter nederlaget til Aalborg Håndbold. Foto: Laura Guldhammer

HÅNDBOLD:Det var egentlig ikke fordi, Mors-Thy i sæsonens første seks kampe var blevet spillet ud af brættet, før morsingboerne tirsdag aften fik ørene i den aalborgensiske håndboldmaskine. Runden forinden tabte man med mindste margin til TTH og inden det et hæderligt firemålsnederlag mod BSV. Men det er nu engang sådan, at når man først har ramt en bølgedal, kan det være svært at få kæmpe sig op igen.

Og det er situationen i Mors-Thy, der efter 22-31 nederlaget til Aalborg Håndbold ikke er kommet tættere succesoplevelserne.

- Vi mangler selvtillid, og vi mangler nogen opture, der gør, at vi måske, når kampene skal afgøres, ikke knækker sammen, sagde Mors-Thys målvogter, Søren Pedersen, efter nederlaget.

Og netop knække sammen var lige nøjagtig det, man gjorde. Fra stillingen 19-22 efter 42 minutter og til hornet lød i Gigantium, smuldrede alt mellem hænderne på morsingboerne.

- Vi manglede lidt af det hele. Vores duelspil i begge ender var ikke godt nok. Vi tabte samtlige dueller i vores forsvar. Det var svært, for Aalborg spillede selvfølgelig også fint og Kristian (Kristian Sæverås, red.) stod fint på mål i anden halvleg, men vi skal være mere investeringsparate i den del af spillet, fortalte Søren Pedersen, der også efterlyste skarphed i offensiven.

- Vi skal sørge for, når vi endelig får spillet os frem til nogle fine chancer i angrebet, at vi også smider dem i mål. Det er en start. Der var der, den store forskel lå i dag (tirsdag aften, red.).

Nederlaget betyder, at Mors-Thy fortsat indtager sidstepladsen i herreligaen. Pointtotalen siger nul af slagsen efter nu syv kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.