Mors-Thy savede Skive over

Mors-Thy var en klasse bedre i lørdagens lokalopgør mod Skive, der aldrig truede hjemmeholdet

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:I Mors-Thylejren havde man inden lørdagens lokalopgør mod Skive talt om at vaske en plet af fra sidste opgør, hvor man blot fik et enkelt point med hjem fra dagens gæster.

Og den plet er stensikkert forsvundet efter kampen lørdag aften, hvor MTH ganske enkelt var en klasse bedre end Skive.

Søren Pedersen, Jesper Meinby, Kasper Køser, Einar Hrafnsson, Jac Karlsson, Morten Balling og Jørgen Rasmussen udgjorde de startende syv, og de fik en flyvende start.

Især Morten Balling var i hopla, og på fire af Mors-Thys første otte mål, stod der hans signatur.

Mistede skarpheden

Hjemmeholdet holdt nogenlunde konsekvent en tremålsføring, indtil der var spillet godt tyve minutter. Har lyste Skive for første gang op, og lavede tæt på et comeback, da Marius Hovde skinnede igennem og lavede fire kasser. Men tættere på kom gæsterne ikke, for den stime fik Jan Paulsen til at kalde timeout, da Skive bragte sig på 9-8.

Han satte Tobias Ellebæk og Thomas Bruhn ind i stedet for Kasper Køser og Morten Balling. Unge Tobias Ellebæk, som ellers var en af MTH’s allerbedste, da der blev spillet i Skive, fik ikke mange minutter i dagens kamp, for han blev hurtigt afløst af Jørgen Rasmussen igen.

De sidste fem minutter af halvlegen havde de blåblusede mistet lidt skarphed og brændte mange store muligheder. Føringen på to mål ved pausen både burde og kunne have været større.

Spændende angrebsspil

Kasper Køser havde ikke spillet prangende i første del af kampen, men fik chancen igen og begyndte inde efter pausen. Han kvitterede for tilliden med at begynde at score mål. En del af slagsen, for han satte fire ind i anden halvleg.

Der var ingen tvivl om, at Mors-Thy havde gjort bedst brug af pausen. De kom generelt meget stærkt ud til anden halvleg og scorede fem mål inden Skive brød stimen efter hele ni minutter. Søren Pedersen hev samtidig den ene klasseredning efter den anden ud af ærmet og reddede blandt andet et straffekast.

Gæsterne begyndte at miste modet midt i anden halvleg, og deres angrebsspil blev idéfattigt og til tider uengageret.

Komfortabel sjetteplads

Det modsatte må siges om Mors-Thy, der hele tiden holdt sig foran med godt seks mål, og prøvede spændende tiltag af. Som da Jørgen Rasmussen lobbede bolden over Skives forsvar, og Jac Karlsson greb den i et vældig hop ind over stregen og gjorde det til 22-16.

Sejren var aldrig i fare, og Mors-Thy overhaler dermed SønderjyskE i tabellen og indtager sjettepladsen.

Allerede onsdag skal herrerne i aktion igen. Denne gang i en kamp der helt sikkert bliver sværere end lørdagens opgør mod Skive. Det er nemlig førerholdet KIF-Kolding, der lægger halgulv til i Brøndby.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.