Mors-Thy skriver med fire talenter

Mors-Thy Håndbold har lavet aftaler med fire af deres egne, unge talenter

Mors-Thy Håndbold har skrevet kontrakter med fire unge spillere. Arkivfoto: Bo Lehm

Mors-Thy Håndbold har skrevet kontrakter med fire unge spillere. Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING MORS: Mors-Thy Håndbold laver aftaler med fire unge lokale talenter. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Tre af talenterne spiller på HF Mors’ succesfulde U18-hold, som i øjeblikket nu ligger som bedste U18 hold i Jylland. De tre talenter er Mads Primdahl, Marcus Christensen og Peter Overgaard.

Den sidste spiller er Lasse Pedersen, som spiller på 2. divisionsholdet i år.

- Blåstempling af talentarbejde

Bestyrelsesmedlem Henrik Hedegaard udtrykker stor tilfredshed med, at det er lykkedes klubben at tegne kontrakter med de fire lokale unge.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan rykke fire af egnens unge spillere op i vores ligatrup i næste sæson. Det betyder rigtig meget for os at have lokale spillere i truppen, da vi mener, det er med til at skærpe interessen for Mors-Thy Håndbold og håndbolden i hele området at se de unge lokale spillere komme gennem nåleøjet til ligatruppen, siger Henrik Hedegaard.

Også klubbens talentchef Lars Svane Nielsen udtrykker begejstring.

- Jeg er utrolig stolt over og glad for, at vi igen i næste sæson selv er storleverandør til vores ligatrup. Det er endnu en blåstempling af det arbejde, talentkoordinator Lars Krarup og de øvrige talenttrænere og fysioterapeuter, vi har, laver i dagligdagen med de unge mennesker, siger talentchefen.

De unge talenter

Mads Primdahl er en ung talentfuld målmand på U18-holdet.

Marcus Christensen er en fysisk stærk spiller som fylder godt i forsvaret og både kan bruges som bagspiller eller på stregen i angrebet.

Peter Overgaard, der både bruges centralt og som venstre back, har været den største profil på U18-holdet i denne sæson.

Endelig er Lasse Pedersen, der spiller højre back for 2. divisionsholdet, tiltænkt en plads på højre fløj på ligaholdet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.