Morsø

Mors-Thy slog Ribe-Esbjerg

Træningskamp i det sydvestjyske blev vundet med 29-24

Marcus Mørk vendte tilbage til Mors-Thy med et fornuftigt kvarter mod Ribe-Esbjerg i tirsdagens træningskamp. Arkivfoto: Michael Koch

Marcus Mørk vendte tilbage til Mors-Thy med et fornuftigt kvarter mod Ribe-Esbjerg i tirsdagens træningskamp. Arkivfoto: Michael Koch

MORS:Mors-Thy Håndbold kom fornuftigt ud af sæsonoptaktens første træningskamp.

I forbindelse med træningslejren i Skærbæk i det sydvestjyske vandt Mors-Thy med 29-24 over ligakollegerne fra Ribe-Esbjerg efter at have været bagud med 10-13 ved pausen.

- Vi kom rigtig skidt i gang og spillede en dårlig første halvleg. Det var usammenhængende, urytmisk og uden snert, og så var der eksempler på masser af dårligt vurderingsspil, fortæller Jan Paulsen, cheftræner for Mors-Thy.

Efter at være nede 11-17 i anden halvleg kom der styr på tingene, og herfra blev kampen rundet af med 18-7 til Mors-Thy.

Jan Paulsen valgte sædvanen tro at dele træningskampen op i blokke af et kvarter, og der var naturligt nok med til at få rytmen og kvaliteten til at svinge noget undervejs. Dog markerede flere af de nye spillere sig fornuftigt - herunder Nikolaj Pedersen i målet, Stefan Nielsen i forsvaret og Agnar Smari Jonsson i angrebet.

Træningslejren varer frem til fredag, hvor der om aftenen sluttes af med en træningskamp mod Flensburg-Handewitt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Dalle Valle i Aalborg konkurs
Luk