Mors-Thy tabte unødvendigt drama

HC Midtjylland vandt 25-24 over Mors-Thy Håndbold, der satte en stor føring over styr

Dane Sijan startede godt i målet, men med tiden blev kæmpen mere usynlig. Arkivfoto: Bo Lehm

Dane Sijan startede godt i målet, men med tiden blev kæmpen mere usynlig. Arkivfoto: Bo Lehm

HERNING:Jagten på slutspillet fortsatte lørdag eftermiddag for Mors-Thy Håndbold, som på udebane skulle forsøge at tage point fra HC Midtjylland. Hjemmeholdet satte dog en stopper for den plan ved at vinde kampen med 25-24.

Nordvestjyderne fik ellers en fremragende start på kampen, hvor hjemmeholdet havde store problemer med at få bolden forbi Dane Sijan i målet. Efter små ni minutters spil var stillingen derfor 1-6, og Mors-Thy havde let spil i angrebet.

Efter en timeout fik HC Midtjylland kortvarigt kontakt ved stillingen 5-6, men frem mod pausen satte gæsterne sig igen på kampen, og hjemmeholdet var bagud med 7-13 ved pausen.

Spændingen var intakt

Selvom et comeback virkede usandsynligt, blev det alligevel en realitet efter pausen ved stillingen 13-13. Mors-Thy kom først på tavlen efter ni minutter og 25 sekunders spil, og selvom det gav fornyet håb, kunne HC Midtjylland hurtigt udligne til 14-14.

Hjemmeholdet kom også foran med to mål ved stillingen 19-17, men Mors-Thy fik indhentet forspringet, og fem minutter før tid var de to hold igen helt lige. Med to minutter tilbage af kampen udlignede Tobias Ellebæk til 23-23, og selvom hjemmeholdet igen tog føringen, sørgede Jesper Meinby for, at spændingen var intakt med en udligning til 24-24 på et straffekast med 55 sekunder tilbage af kampen.

Hjemmeholdet fik lov til at holde på bolden i lang tid, og tre sekunder før slutfløjtet blev det hele afgjort, da Heino Holm sendte bolden forbi Dane Sijan til slutresultatet 25-24. Chancen for at komme i slutspillet er nu minimal for Mors-Thy.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.