Mors-Thy-topscorer efter vital sejr: Vi måtte gå all-in

Tobias Ellebæk mener, at Mors-Thy spillede frit i den meget vigtige sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

Efter tre liganederlag på stribe i 2015 var det groft sagt alt eller intet for Mors-Thy Håndbold, da holdet fredag aften tog imod Bjerringbro-Silkeborg, Boxer Herreligaens nummer tre.

Med en kraftpræstation lykkedes det for Mors-Thy at hente en sejr på 24-23, så slutspilsdrømmen lever for klubben før de tre afsluttende runder i grundspillet.

- Efter kampen mod HC Midtjylland (som Mors-Thy tabte 24-25) snakkede vi om, at skulle vi stadig have en chance for at nå slutspillet, jamen så skulle vi gå all-in, siger Mors-Thys topscorer i kampen, Tobias Ellebæk, til klubbens hjemmeside.

- Det var som om, at vi spillede meget mere frit, lidt som i første halvleg i Ikast, hvor vi bare smed hæmningerne og blæste ud over stepperne.

- Vi havde ikke vundet siden sejren over Skjern den 27. december, så vi tørstede efter en sejr, og vi troede 100 procent på, at vi kunne vinde.

- Når vi spiller på hjemmebane, kan alt ske, og heldigvis fik vi en rigtig god sejr, siger Tobias Ellebæk, der lavede otte mål i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Mors-Thy Håndbold har 20 point for 23 kampe og har som nummer 11 to point op til Sønderjyske.

Sønderjyderne, der har spillet 22 kampe, besætter i øjeblikket ottendepladsen, der giver adgang til slutspillet.

Mors-Thy mangler endnu at spille tre kampe i grundspillet.

Holdet skal ubetinget vinde de kommende to kampe mod to af bundholdene, ude mod Skandeborg Håndbold og hjemme mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Mors-Thy slutter af med en svær udekamp mod Ribe-Esbjerg, der også kæmper for at komme med i slutspillet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.