Mors-Thy uden vilje til sejr

Sæsonens sidste hjemmekamp blev tabt klart til KIF Kolding, der kæmper for overlevelse

Jens Peter Svarrer
Marcus Dahlin (liggende) var blot en blandt mange Mors-Thy-spillere under vanligt niveau i kampen mod KIF Kolding. Foto: Kurt Bering
Mors-Thy Håndbold 24. april 2019 21:44 - Opdateret 24. april 2019 22:40

HÅNDBOLD: Mod mange års sædvane har Mors-Thy haft et særdeles godt tag på KIF Kolding i denne sæson.

To vigtige sejre er det blevet til, men onsdag aften stoppede det, der kunne have været optræk til en stime. I Thyhallen vandt gæsterne fra det sydjyske med 31-24 og sikrede sig dermed to vigtige point i bunden af kvalifikationsspillet.

Mors-Thy var til gengæld på forhånd sikret en ny ligasæson, og kampens manglende betydning skinnede i den grad igennem i den indsats, hjemmeholdet leverede. For lidt omtanke, tålmodighed og skarphed i angrebsspillet mundede ud i for få mål - og en stribe alt for lette kontrascoringer til udeholdet.

Forskellen på de to mandskabers tilgang til kampen begyndte at skinne igennem efter lille kvarters spil. Et par løse afslutninger fra hjemmeholdets side blev konsekvent straffet af KIF Kolding, der pludselig var foran med 8-5. Nede med tre blev værternes forsøg på at hænge på for hektisk, og når de endelig kom til afslutning var det for ofte stolpe ud. Dermed kunne KIF Kolding gå til pause med en føring på 14-9.

Kort opblomstring

Mors-Thy var kort på vej tilbage i kampen, da holdet på godt fem minutter reducerede udeholdets føring på 18-11 til 18-14. Her fik holdet valuta for pengene ved at skrue tempoet op, og ikke mindst Jakob Hessellund brillerede med at ”kringle” bolden ind med højre hånd fra højre fløj flere gange.

Men nej. Igen sneg fejlmarginen sig for langt op, afslutningerne blev for løse, og uden at vise stort format vandt KIF Kolding fortjent i tredje forsøg over Mors-Thy.

Kampfakta:

Tema: Mors-Thy Håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...