Morsingbo blev årets lærling

Jonas Hansesgaard fra Nykøbing blev mandag kåret til årets lærling af DI Thy/Mors

Jonas Hansesgaard fik mandag overrakt prisen som årets lærling af DI Thy/Mors. Her er han i selskab med sin chef Anders Dencker(til venstre) samt formand for DI Thy/Mors, Mogens Mathiasen.Foto: Lars Horn/Baghuset <i>Lars Horn / Baghuset</i>

Jonas Hansesgaard fik mandag overrakt prisen som årets lærling af DI Thy/Mors. Her er han i selskab med sin chef Anders Dencker(til venstre) samt formand for DI Thy/Mors, Mogens Mathiasen.Foto: Lars Horn/Baghuset Lars Horn / Baghuset

THISTED:Det blev en stor dag for Jonas Hansesgaard fra Nykøbing, da DI Thy/Mors mandag holdt erhvervstræf på Hotel Vildsund Strand i Thisted.

Den unge morsingbo blev nemlig hædret med prisen som årets lærling efter at have sat sit afgørende præg på hverdagen hos arbejdsgiveren Dencker Værktøj i Nykøbing, skriver Thisted Dagblad.

- Virksomhederne kan lære af de unge, når de bidrager med nye ideer til at løse opgaverne og til samarbejdet i virksomheden. Med lærlingeprisen hædrer vi en lærling, som ikke alene er faglig dygtig, men som også er flittig og opfindsom og en god kollega med fine menneskelige egenskaber. Kort sagt en rollemodel for andre, siger formanden for DI Thy/Mors Mogens Mathiasen, der overrakte prisen til Jonas Hansesgaard.

Hos arbejdsgiveren i Nykøbing kalder man udnævnelsen af Jonas Hansesgaard som årets lærling for fuldt fortjent.
- Jonas giver sig altid mere end 120 procent, lyder det fra indehaver hos Dencker Værktøj Anders Dencker.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.