Morsø

Morsingbo skal spille skurk - igen

Den berømte historie om Tarzan skal opføres som en musical på Fredericia Teater, og det bliver med en skuespiller fra Mors

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Folkebladet besøgte i foråret Søren Bech-Madsen, da han ?spillede skurk i forestillingen ”Prinsen af Egypten”. Foto: Arkivfoto

FREDERICIA:Søren Bech-Madsen fra Mors skal spille en ny skurkerolle, når Tarzan skal opføres som musical på Fredericia Teater. Det er ikke en uvant type rolle for ham, og denne gang skal han være håndlanger i rollen som "Snipes".

- Det er altid sjovt at være skurk, og denne gang skal jeg prøve noget nyt ved at være håndlanger. De kommer jo også på bedre tanker i løbet af forestillingen, så det er også fedt, siger Søren Bech-Madsen.

Forestillingen drejer sig om karakteren Tarzan, der vokser op i den vestafrikanske regnskov. Det bliver en meget visuel forestilling, og der er særligt én ting, at skuespilleren fra Mors er glad for, at han ikke skal ud i.

- Jeg skal heldigvis ikke svinge for meget i lianer, det ville vist heller ikke være alt for sikkert. Vi har en masse dygtige akrobater og dansere til det, og så selvfølgelig Tarzan. Ellers ville han jo ikke være abernes konge, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.