Arbejder på højtryk på Steenbergs: Det skal sidde lige i skabet

Steenbergs Hotel & Brasserie håber at kunne åbne til april

Jens Holmgaard Pedersen, medejer af Steenbergs Hotel & Brasserie, håber, at det nye hotel og spisested på Mors kan åbne 1. april. Arkivfoto: Bo Lehm

Jens Holmgaard Pedersen, medejer af Steenbergs Hotel & Brasserie, håber, at det nye hotel og spisested på Mors kan åbne 1. april. Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING:- Jeg er lidt optimistisk og tror, folk har forstået, at man skal passe på det her corona, så vi satser på, det kan lykkes 1. april.

Sådan siger medejer Jens Holmgaard Pedersen om åbningen af Steenbergs Hotel & Brasserie.

Efter han og den øvrige ejerkreds i efteråret overtog det daværende Hotel Pakhuset i Toldbodgade ved havnefronten i Nykøbing, har der været gang i en stor renovering i det gamle pakhus, der har skiftet navn til Steenbergs Hotel & Brasserie efter Johan Busch Steenberg, som lod pakhuset opføre i 1850.

Oprindeligt var det planen, at det nye hotel og brasserie på Mors skulle åbne 1. februar, men lidt forsinkelser i forbindelse med ombygningen og en coronatid med nedlukning gør, at holdet bag Steenbergs Hotel & Brasserie nu håber at kunne slå dørene op 1. april.

Det gamle pakhus ved havnefronten i Nykøbing har været igennem en stor renovering indvendigt. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Det gamle pakhus ved havnefronten i Nykøbing har været igennem en stor renovering indvendigt. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

- Vi er næsten færdig med etagerne med hotelværelser, så det er mest restauranten og festsalen, der skal have den sidste omgang. Vi er i gang med at bygge et nyt køkken op, efter vi rev det gamle ned. Det skal spille, så vi kan tage nogle gæster, og vi arbejder på højtryk på at blive færdige, siger Jens Holmgaard Pedersen.

Prøvemiddage før åbning

Det er Allan Poulsen, der kommer med erfaring fra anerkendte gourmetrestauranter, herunder flere med Michelin-stjerner, som bliver husets nye køkkenchef. Jens Holmgaard Pedersen håber, at der allerede i marts er lempet på restriktionerne, så det kan lade sig gøre at holde et par prøvemiddage inden 1. april.

- Vi vil ikke åbne, før der er styr på tingene. Det bliver jo nok ikke helt perfekt den første dag, vi åbner, men vi vil gøre, hvad vi kan, for at det bliver rigtig godt. Vi er fortrøstningsfulde, siger Jens Holmgaard Pedersen, som oplever, at der er stor interesse for øens nye hotel og brasserie.

- Jeg synes, at folk er meget positive, og vi får god respons. Jeg tror også, at folk har en forventning om, at det bliver godt, så derfor skal vi også være ekstra opmærksomme på, at det kommer til at sidde lige i skabet, siger Jens Holmgaard Pedersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.