Bil brød i brand: To biler stødte sammen

Ingen af parterne kom til skade. Årsagen til uheldet ved Næssundvej og Asselsvej er endnu ikke fundet

Helle Møller Larsen
En bil brød i brand, da den blev ramt af en bagfrakørende bilist. Uheldet skete på Næssundvej, hvor en 44-årig kvinde ville svinge til venstre ad Asselsvej. Foto: Bo Lehm
Færdselsuheld 15. maj 2019 14:52 - Opdateret 15. maj 2019 15:58

MORS: To bilister slap fra et sammenstød uden skrammer, da de stødte sammen på i krydset ved Næssundvej og Asselsvej onsdag kl. 12.18. Det gjorde bilerne til gengæld ikke.

Uheldet skete, da en 44-årig kvinde, der ville svinge til venstre ad Asselsvej, blev ramt bagfra af en anden bilist, mens hun holdt tilbage for modkørende trafik. Den bil blev ført af en 55-årig mand, som kom kørende fra Nykøbing ad Næssundvej i sydvestlig retning.

- Vi har umiddelbart kun fået melding om to personer, så jeg ved ikke, om der var flere med i bilerne. Ingen af de to blev kørt til tjek på skadestuen, siger Jens Claumark, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

En politipatrulje og ambulancer var til stede ved uheldet, hvor kvindens bil væltede omkring og brød i brand. Hvad branden skyldtes, ved vagtchefen endnu ikke. Det samme angår årsagen til uheldet.

- Vi ved endnu ikke, om det skyldes uopmærksomhed eller noget helt andet, siger Jens Claus Claumark.

Begge bilister er fra Mors.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...