Blæsten ødelagde populær aktivitet: Lokal indsamling får snart badedyrene tilbage i vandet

Badedyrene trækker folk til stranden i Sillerslev, mener initiativtager

De store "badedyr" i vandet ved stranden i Sillerslev overlevede ikke blæsten i starten af ugen. Her er det rutsjebanen, da den blev sat i vandet sidst i juni. Privatfoto

De store "badedyr" i vandet ved stranden i Sillerslev overlevede ikke blæsten i starten af ugen. Her er det rutsjebanen, da den blev sat i vandet sidst i juni. Privatfoto

Opdateret torsdag eftermiddag med nye informationer om indsamlingen.

SILLERSLEV:Da de store ”badedyr” blev sat i vandet ved stranden i Sillerslev sidst i juni, der bød på høje temperaturer, var der masser af folk, der legede på den oppustelige rutsjebane og hummer.

Men fornøjelsen var kort, for den kraftige blæst i starten af ugen kom bag på de lokale, der står for badedyrene, og de nåede ikke at få dem op af vandet.

Blæsten ødelagde begge badedyr, og der blev derfor startet en indsamling til reparation af badedyrene, fortæller Knud Erik Jensen, der også kaldes Nuller. Han er en af initiativtagerne til badedyrene ved Sillerslev Strand.

Indsamlingen blev sat i gang onsdag aften, og her til eftermiddag var der samlet nok penge ind, fortæller Knud Erik Jensen.

- Vi tror, det kommer til at koste 5000 kr. at få dem lavet i stand. Vi havde ikke regnet med, at det ville gå så stærkt med at samle pengene ind. Vi forventer at få badedyrene klar til vandet igen om cirka en uge. Vi er meget taknemmelige, siger Knud Erik Jensen.

Han mener, at badedyrene betyder meget for både Sillerslev og Sydmors generelt.

- Der er rigtig mange, der bruger dem. Badedyrene betyder meget for stranden i Sillerslev, for når folk kommer på stranden, betyder det også kunder i kiosken. Der bliver noget mere liv, siger Knud Erik Jensen.

Blæsten i begyndelsen af ugen betød også, at halvdelen af Glyngøre Vandpark blev revet i stykker. Også her har lokale samlet ind til at få skaderne bragt i orden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.