Dømt for bedrageri: Kvinde stjal fra ekskærestens konto

44-årig kvinde fra Mors er idømt 30 dages betinget fængsel for i alt 15 tilfælde af bedrageri

Helle Møller Larsen
Retten i Holstebro har idømt en 44-årig kvinde fra Mors 30 dages betinget fængsel. Arkivfoto: Bo Lehm
Kriminalitet 26. marts 2019 11:54 - Opdateret 26. marts 2019 11:54

MORS: Det koster en 44-årig kvinde fra Mors 30 dages betinget fængsel og et års tilsyn af Kriminalforsorgen, at hun over 15 gange uberettiget hævede omkring 5000 kroner i alt fra sin ekskærestes konto. Det er netop afgjort ved retten i Holstebro.

Det oplyser Helene Vestergaard, anklager ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Hævningerne fandt alle sted i oktober 2018 et stykke tid efter, at parret var gået fra hinanden. I den forbindelse havde der været en smule uoverensstemmelser mellem parterne, tilføjer anklager.

Udover de 15 tilfælde af bedrageri mod ekskæresten var kvinden tiltalt i endnu et forhold, som omhandlede salg af en bog, som hun undlod at levere til køber. Dette forhold blev hun dog frifundet for.

Den 44-årige nægtede sig skyldig i samtlige punkter i anklageskriftet, siger Helene Vestergaard. Bedrageriet fandt i samtlige tilfælde sted fra en adresse nær Nykøbing, hvor kvinden i 15 tilfælde skaffede sig adgang til ekskærestens bankkonto.

- Jeg er som udgangspunkt tilfreds med dommen. Den er på niveau med lignende sager og afspejler beløbets størrelse. Men havde der været tale om, at hun havde hævet 50.000 kroner i alt på ekskærestens konto, så var straffen blevet tilsvarende højere, siger Helene Vestergaard.

Hun tilføjer, at den 44-åriges personlige forhold også spiller ind. For kvinden er ikke tidligere straffet.

Hun modtog dommen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...